Új MyHummy alkalmazás

 
 

A MyHummy mackó súgó szívét egyszerűen, okostelefonnal irányíthatja. A MyHummy alkalmazás a mackó súgó szívének irányítására szolgál. Ez lehetővé teszi a súgó mechanizmus összes beállításának gyors és intuitív kiválasztását:

  • A súgó szív be/ki kapcsolása
  • A súgó hang kiválasztása: fehér zaj (hajszárító hangjára hasonlító hang), rózsaszín zaj, tengerhullámok súgása, eső zaja és magzatvíz súgása szívdobbanással.
    Hangerő beállítása: a súgó mackó által kiadott hang erősségének kiválasztása.
  • A súgás időtartamának beállítása – mennyi ideig fog a súgó mechanizmus súgni. A maximális működési idő 12 óra.
  • Az alvásérzékelő mód bekapcsolása – az alvásérzékelő mód bekapcsolása azt jelenti, hogy a súgó mechanizmus automatikus kikapcsolása után a súgó mackó készenléti üzemmódba lép. A súgás automatikusan újra bekapcsol, ha a gyermek ébredezik és sír, vagy a környezete zajosabbá válik, a telefonon/táblagépen pedig egy értesítés jelenik meg, ami jelzi, hogy az alvásérzékelő bekapcsolt.
  • Riasztás – az alkalmazás lehetővé teszi az alvásérzékelő használatát abban az esetben is, ha a súgó mechanizmus ki van kapcsolva, a súgó mackó a készenléti üzemmódban továbbra is aktív marad, és a telefonon/táblagépen bekapcsol a riasztás, ha a gyermek ébredezik és sír, vagy a környezete zajosabbá válik.
  • Figyelje az akkumulátor állapotát a súgó mechanizmusban.
  • ÚJDONSÁG!!! A gyermek életének legfontosabb pillanatait bemutató fényképek szerkesztője – az alkalmazásnak köszönhetően kivételes eseményeket rögzíthet a gyermek életéből (első mosoly, első fog, első lépések...), egyszerűen megjelölheti ezt a pillanatot egy matricával a telefonjában és emlékalbumot hozhat létre.
 

A személyi adatvédelem alapelvei

FAQ

Ellenőrizze, hogy a telefonban be van-e kapcsolva a bluetooth funkció.

A bluetooth technológiának, amelyet a súgó maci használ, megvannak a korlátjai: a hatáskör és a reakciós idő. Próbáljon közelíteni a telefonjával a súgó mackóhoz, és kicsit várjon. A csatlakozás létrejöttét a mackófej ikon jelzi a kijelző felső részének közepén. Az alkalmazás nem működik, ha a fej szürke. Ellenőrizze, hogy a telefonban be van-e kapcsolva a bluetooth.

Amennyiben úgy érzi, hogy az alvásérzékelő nem működik megfelelően, lépjen velünk kapcsolatba az appdev@myhummy.com címen, itt megadjuk a műszaki támogatást a készüléke beállításához.

Az alkalmazás a súgó mechanizmus MB01, MB02 modelljeivel működik – ezek menta-zöld színű, szív alakú mechanizmusok, ahol fehér mackófej van. A többi mechanizmus az alkalmazással nem kommunikál.

Az alkalmazás csak a 4.4 és újabb változatú Android eszközökön működik. Ellenőrizze, hogy az Android operációs rendszer megfelelő változatával rendelkezik-e.

 

Designed by Visuala.pl logo Visuala Lab