Személyi adatvédelem

Ez a dokumentum leírja a Szumisie sp. z o.o., székhely Jamno 73B, 99-400 Lowicz, társaság adatdgyűjtési és feldolgozási folyamatait a mobil alkalmazásban, "myHummy",
elérhető a Google Play és Apple Appstore boltban.
A "myHummy" alkalmazás nem tartalmaz semmi olyan felhasználói adatot, amely a személyek egyértelmű azonosítására szolgálhatnának: beleértve a telefonszámot, e-mail címet, a szociális hálókon létrehozott fiókokat vagy fényképeket. A "myHummy" alkalmazás ezen kívül nem válogat ki semmi olyan adatot, amely a felhasználó pontos földrajzi adatainak azonosítására szolgálhatna.
A "myHummy" alkalmazás a Google által működtetett Firebase analitikus rendszert használja, melynek segítségével a Szumisie sp. z o.o. társaság kirendelt alkalmazottjai az alábbi felhasználói adatokat gyűjthetik: az alkalmazást használó felhasználók száma; milyen interaktív módon dolgoznak a felhasználók az alkalmazással; a felhasználó megközelítő földrajzi pozícióját, és azon eszköz műszaki adatait, amelyre az alkalmazás telepítve volt. A Firebase Analytics nem teszi lehetővé az egyes felhasználók azonosítását.

Designed by Visuala.pl logo Visuala Lab